about

You build your product, we’ll build your brand

Over Brandsparkle 

Brandsparkle gelooft in de kracht van mensen en merken. Samen zijn ze onoverwinnelijk. Een heldere identiteit gecombineerd met een sterke propositie garandeert succes. Kan jij wel een boost gebruiken om jezelf en je merk weer de goede richting op te sturen? Brandsparkle biedt brand-driven business coaching trajecten en geeft je die energy kick die je nodig hebt om te sprankelen.

 

Brandsparkle is opgericht door Kate Maat. Een sprankelende, doortastende marketing professional, Kate levert altijd maatwerk.  Zij kan vertrouwen op een gevarieerde en solide ervaring in diverse sectoren; luxury, high-street premium brands, not for profit, real-estate en design.

Wat zeggen anderen over Kate?

“Ik ken Kate als iemand die dingen aanpakt en er geen gras over laat groeien”
Team member Babette van der Veen Studio Piet Boon

 

“Kate heeft mij als Manager begeleid met het ontwikkelen van planning en organisatie. Een fijne collega die mij heeft geholpen mijn doelen in visual merchandising te realiseren”  Team member Nienke Mashoed Swarovski

 

“Ik ben heel blij dat ik je ben tegen gekomen, niet alleen als interimmer maar ook als persoon: plezierig in de omgang en echt is ook echt bij jou.Top!”
Opdrachtgever Mike Zwolle Total Creation

 

“What’s good about Kate is that she’s never afraid to make tough choices, and equally important, stand behind them”.
Business partner Bas Korsten

 

Voor een uitgebreid overzicht check LinkedIn.

Photocredit @YvettevanMook

Website design @Katapultmedia

Stay up to date!

[fc id=’2′][/fc]