diensten

Brandsparkle richt zich op mensen en merken. Een sterk merk, merk je. Niemand is te groot of te klein om profijt te hebben van een sterk merk. Een heldere positionering zorgt ervoor dat je opgemerkt wordt. Het geeft richting aan je bedrijf, het zorgt voor focus en structuur. Het geeft je de mogelijkheid om goede, heldere keuzes te maken. Dat werkt, zeker niet alleen voor grote bedrijven.

 • Merk oriëntatie

 •  

  Merkstrategie Merk in de praktijk

   

  Merken zijn net mensen, behandel ze goed. Een helder beeld van, en communicatie over je merk zorgt ervoor dat je boven de markt uitstijgt en business genereert.

  In korte sessies ontwikkelen wij samen een merk kompas, de Brandsparkle scan.

   

  Dit kompas kan gebruikt worden voor alle interne en externe activiteiten van je bedrijf.  Het is een waardevol instrument voor elke onderneming, van eenmanszaak tot multinational.   

 • Marketing strategie

 •  

  Digitaal Marketing plan

   

  Klinkt misschien als een onneembare vesting. Brandsparkle hakt het project op in overzichtelijke mootjes en levert een praktisch digitaal marketing advies plan op. Je online merk aanwezigheid, en zeker de manier waarop , is vaak van doorslaggevend belang voor het slagen van je missie.

   

  Het ontwikkelen van een marketing plan blijft vaak liggen terwijl het een praktisch toepasbaar instrument is dat kosten spaart en omzet genereert.

 • Pitch ontwikkeling

 •  

  Hoe lever je efficiënt een goede pitchpresentatie op?

   

  De werkdruk voor bestaande opdrachten is hoog maar de investering in new business is minstens even belangrijk. 

   

  Brandsparkle zet jouw ideeën en kracht om in een commerciële sterke propositie.

 • Content marketing

 •  

  Content marketing is voeding voor je merk

   

  Contentmarketing is op een relevante en aantrekkelijke manier prospects en klanten de helpende hand bieden zonder direct jouw product of dienst aan te prijzen.

   

  Je biedt waardevolle informatie aan je doelgroep waarmee je hen helpt betere keuzes te maken en een band op te bouwen met jouw merk. Dit leidt tot aandacht, omzet en loyaliteit. 

Stay up to date!

[fc id=’2′][/fc]