About

Brandsparkle is overtuigd van de kracht van merken. Groot of kleiner, elk merk kan sterk zijn. Een heldere merkidentiteit garandeert herkenning, overweging en actie. Brandsparkle geeft niet alleen advies maar zorgt ook voor implementatie. Heb je hulp nodig met je merk? Oriëntatie, een digitaal marketing advies plan, business development, content creatie of project management, neem dan contact op.

Brandsparkle is opgericht door Kate Maat een sprankelende, doortastende marketing professional. Zij kan vertrouwen op een gevarieerde en solide ervaring in diverse sectoren; luxury, high-street premium brands, not for profit, real-estate en design.

Diensten

Brandsparkle richt zich op mensen en merken. Een sterk merk, merk je. Niemand is te groot of te klein om profijt te hebben van een sterk merk. Een heldere positionering zorgt ervoor dat je opgemerkt wordt. Het geeft richting aan je bedrijf, het zorgt voor focus en structuur. Het geeft je de mogelijkheid om goede, heldere keuzes te maken. Dat werkt, zeker niet alleen voor grote bedrijven.

MERK ORIËNTATIE

 

 

Merkstrategie Merk in de praktijk

 

Merken zijn net mensen, behandel ze goed. Een helder beeld van, en communicatie over je merk zorgt ervoor dat je boven de markt uitstijgt en business genereert.

 

In korte sessies ontwikkelen wij samen een merk kompas, de Brandsparkle scan. Dit kompas kan gebruikt worden voor alle interne en externe activiteiten van je bedrijf.  Het is een waardevol instrument voor elke onderneming, van eenmanszaak tot multinational.   

MARKETING STRATEGIE

 

 

Digitaal Marketing plan

 

Klinkt misschien als een onneembare vesting. Brandsparkle hakt het project op in overzichtelijke mootjes en levert een praktisch digitaal marketing advies plan op.

 

Je online merk aanwezigheid, en zeker de manier waarop , is vaak van doorslaggevend belang voor het slagen van je missie. Het ontwikkelen van een marketing plan blijft vaak liggen terwijl het een praktisch toepasbaar instrument is dat kosten spaart en omzet genereert.

PITCH ONTWIKKELING

 

 

Hoe lever je efficiënt een goede pitchpresentatie op?

 

De werkdruk voor bestaande opdrachten is hoog maar de investering in new business is minstens even belangrijk. 

 

Brandsparkle zet jouw ideeën en kracht om in een commerciële sterke propositie.

BUSINESS COACHING

 

 

Jouw bedrijf is aan het groeien en je vraagt je af wat je volgende stap is. Hoe ga jij, je product of dienst daar vermarkten waar de vraag is? Hoe zorg jij ervoor dat je bruist van de ideeën en de energie voelt om ze uit te voeren? Vaak rennen we door en verwaarlozen we onze mens en merk kracht. Heb jij een duw (tje) nodig om je omzet te boosten? Lets Brandsparkle

Portfolio

Werkwijze

Het is voor alle partijen plezierig als er heldere afspraken worden gemaakt. Wat ontvang je, wanneer en hoeveel gaat het kosten? Daadkracht, energie en Sparkle zijn gegarandeerd. Door mijn senior ervaring werk ik efficiënt en geef altijd vooraf een ureninschatting, geen verrassingen.

Samenwerken met Brandsparkle kan op de volgende manieren, interim of freelance opdrachten.

 

  1. Een introductie merk oriëntatie– probleemstelling-analyse-doelstelling
  2. Merkstrategie, kompas en positionering
  3. Content strategie
  4. Contentcreatie
  5. Brand project management
  6. Merkstrateeg
  7. Merk en mens coaching
  8. Pitch ontwikkeling

 

Blog

Contact

[fc id=’1′][/fc]

Brandsparkle
Emmalaan 7
1075 AT Amsterdam

info@brandsparkle.nl
+31622986857